Afdrukken

Groepenkasten

Groepenkasten

Alle groepenkasten zijn voorzien van KEMA KEUR en worden volledig afgemonteerd en voorbedraad afgeleverd!

Uw geselecteerde groepenkast wordt automatisch standaard voorzien van een hoofdschakelaar en het juiste aantal aardlekschakelaars!

 

Wij kunnen naast EMAT & ABB ook andere merken groepenkasten leveren in verschillende groottes en samenstellingen, zoals AEG, Attema, Eaton, Hager, Schneider enz. met toevoeging van bijvoorbeeld een kWh meter, stopcontact et cetera.

Niet alles wat wij verkopen kunt u terugvinden in de webwinkel, neem daarom altijd contact met ons op als u andere wensen heeft!

 

Bent op zoek naar een installateur voor uw nieuwe groepenkast? Uw groepenkast is al geïnstalleerd vanaf € 445,- inclusief btw en materiaal! Maak gebruik van onze montage service


Weergave per pagina
Sorteren op
Productnr.: E-E1FGK220X220

  EMAT_Logo

 

 

EMAT is een onafhankelijk merk dat zich de laatste jaren geprofileerd heeft binnen de groepenkast branche. EMAT is al sinds 1990 actief op de Europese markt. Alle producten uit het assortiment zijn voorzien van de nodige keurmerken en certificeringen.

EMAT wordt aangeboden met 10 jaar garantie, wat het streven naar kwaliteit kracht bij zet!

vanaf 154,09 *
Productnr.: E-E1FGK330X220

EMAT_Logo

vanaf 186,95 *
Productnr.: E-E3FGK330X220

EMAT_Logo

vanaf 211,08 *
Productnr.: E-EBIS-02
 
EMAT_Logo

 

 

 

Vergeet niet een buisinvoerstuk erbij te bestellen als uw nieuwe groepenkast niet strak boven een meterbord geplaatst kan worden die de onderkant van de groepenkast volledig afdicht!

4,00 *
Productnr.: E-EBIS-03
 
EMAT_Logo

 

 

 

 

4,00 *
Productnr.: E-EBIS-01
 
EMAT_Logo

 

 

 

4,00 *
*
Prijzen inclusief btw plus levering