Afdrukken

Voorwaarden voor verzending

Bij het plaatsen van een bestelling bij Elektraling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden zoals hieronder vermeld; 

 

 

Bestelling en betaling 

 

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten. 
Prijzen en andere gegevens die vermeld staan op de website zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 
De orderbevestiging is tevens het 
betalingsverzoek voor het overmaken van de gedane bestelling. 

Zodra uw bestelling bij Elektraling binnen is, ontvangt u een bevestigingsmail. 
U kunt ervoor kiezen om vooruit te betalen. 
Bij vooruit betalen dient de betaling binnen 14 dagen, na het ontvangen van de orderbevestiging, te zijn voldaan op rekeningnummer
NL25INGB0008278326 t.n.v. Elektraling, met vermelding van naam en bestelnummer. Als de betaling niet binnen deze betalingstermijn is voldaan, wordt de bestelling automatisch geannuleerd. 
Zodra wij de betaling hebben ontvangen, zullen wij ons best doen om er voor te zorgen dat u uw bestelling binnen twee werkdagen in huis hebt.


Verzenden

Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij Elektraling tot het moment van bezorging aan de consument of een vooraf aangewezen en aan Elektraling bekend gemaakte vertegenwoordiger, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen

Er wordt gebruik gemaakt van het PostNL-tarief (standaard verzendkosten € 6,95)


Verpakking 

Alle producten worden in beschermende verpakking verzonden. 


Retourneren 

Als u niet tevreden bent over het product, laat het ons dan per e-mail (info@elektraling.nl) weten. 
Het retourneren van een product is mogelijk binnen 14 dagen, mits deze onbeschadigd, ongebruikt, ongeopend en in de originele verpakking zit. 
In alle gevallen dient u, binnen 48 uur, contact op te nemen met Elektraling. 
De kosten van verzending zijn voor eigen uw rekening. Mocht het pakket niet aankomen bij Elektraling, dan vervalt het recht op teruggaaf. 


Aansprakelijkheid 

Elektraling kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door ons verkochte producten. 
Lees altijd de bijgeleverde voorschriften/installatiehandleiding/gebruiksaanwijzing en streef deze ook na!

U kunt te alle tijde gebruik maken van de diensten van Wils Services of andere collega professionals.


Klachten 

Klachten dienen per e-mail te worden ingediend, info@elektraling.nl. Er zal dan z.s.m. contact met u opgenomen worden. Elektraling streeft naar een gezamenlijke oplossing. 


Foto's 

De artikelen kunnen in het echt anders overkomen dan op de op deze website geplaatste foto's. Kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. 
De afnemer kan daardoor geen rechten ontlenen aan de op deze website geplaatste foto's. 


Privacy 

Elektraling zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden, tenzij zij deel uitmaken van het bestelproces. 


Copyright 

Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal uit de webwinkel www.elektraling.nl over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken.

Pas de tekst van deze pagina aan via de voorbeeldweergave of gegevensbladweergave in de menuoptie Inhoud/categorieën van uw beheer.

U kunt uw klanten op deze pagina gedetailleerde informatie geven over mogelijke types verzending en de bijbehorende kosten. Geef ook de kosten voor verzending naar het buitenland weer.

Geef op naar welke landen u verzendt. Hiervoor bewerkt u de lijst met landen in de menuoptie Instellingen >> Landinstellingen >> Landen.